BIG Gym opzeggen

Heb je een abonnement bij BIG Gym en wil je deze graag bij hen opzeggen? Vul onderstaand formulier in met jouw klantgegevens. Wij genereren dan jouw opzegbrief en kunnen deze op jouw verzoek versturen per post. Zo weet je zeker dat jouw opzegverzoek vlot verstuurd wordt. Je kan er ook voor kiezen de voorbeeldbrief te gebruiken en zelf te versturen.

Opzegbrief:

BIG Gym t.a.v. klantenservice/ledenadministratie
Postbus 102,
1960AC, Heemskerk
Nederland

22/11/2022 , plaats

Opzegging BIG Gym

Middels deze brief wil ik u laten weten dat ik mijn contract bij
BIG Gym wil opzeggen.


Ik zeg mijn contract op per eerst mogelijke datum, conform de Wet van Dam (art. 2:26 t/m art. 2.52) die per directe opzegging na de vaste contractsperiode mogelijk maakt. Hierbij houd ik rekening met de opzegtermijn.


Uw schriftelijke bevestiging van mijn opzeggingsverzoek zie ik graag binnen een periode van maximaal twee weken per e-mail of brief tegemoet.
Indien ik voor uw diensten vooruitbetaald heb, verwacht ik dat u het teveel betaalde bedrag binnen twee weken terugstort op IBAN , ten name van Voornaam Achternaam .

(Reden van opzeggen)

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam

-----

Persoonsgegevens:
Naam: Voornaam Achternaam
Adres: straatnaam + huisnummer
Postcode + plaats: Postcode plaats
E-mail: E-mail

BIG Gym opzeggen

Wij van opzeggenbij.nl zijn van mening dat het opzeggen van een dienst of product gemakkelijk moet zijn. Helaas is dat tot op de dag van vandaag nog steeds moeilijk om bij bedrijven op te zeggen. Sterker nog, bedrijven maken het steeds lastiger om een opzegging te doen. Daarom is opzeggenbij.nl ontstaan. Zoek het bedrijf wat je wilt opzeggen, vul de klantvragen in en wij zorgen dat jouw diensten worden opgezegd. Snel, makkelijk en simpel!

Hoe zeggen wij BIG Gym op?

Opzeggen nog nooit zo gemakkelijk:

Wij handelen onafhankelijk van deze organisatie en leveren deze externe dienst op jouw verzoek. Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van de data die wij verzameld hebben en na het invullen van het formulier de gegenereerde opzegbrief over te nemen door deze te kopiëren en vervolgens zelf te versturen. Via onze opzegformulieren vul je al jouw klantgegevens in. Op het moment dat je de opzegbrief verstuurt printen wij de brief uit en sturen deze naar het bedrijf waarbij jij wilt opzeggen. We gaan dus direct voor je aan de slag. Zo weet je zeker dat jouw opzegbrief snel verstuurd wordt. Uiteraard krijg jij bij versturen van jouw opzegging een bevestiging zodat je weet dat het bedrijf de brief doorgaans binnen 1 á 2 werkdagen ontvangt. 

Opzeggenbij.nl

Opzeggenbij.nl is ontstaan vanuit onze persoonlijke frustratie met het opzeggen van allerlei lidmaatschappen en abonnementen. Bedrijven maken het ons vaak steeds moeilijker om van hun diensten af te komen. Wij vinden dat dit makkelijker kan en helpen jou daarom graag bij het opzeggen.

Hoe zeg je zelf BIG Gym op?

Opzeggen:

Het is bij elk bedrijf mogelijk om op te zeggen. Deze opties kun je veelal terugvinden op de website van het desbetreffende bedrijf of in de algemene voorwaarde. Echter zien wij dat steeds meer bedrijven het opzeggen lastig en onduidelijk maken. Wij hebben daarom gegevens verzameld van verschillende bedrijven zodat het voor consumenten makkelijk gemaakt wordt een opzegbrief te genereren en zelf op te sturen, of op te laten sturen door ons. Op het moment dat je ervoor kiest om ons jullie brief te laten versturen nemen we je de moeite van het printen en versturen van de brief uit handen en weet je zeker dat de brief snel verstuurd wordt.