Veelgestelde vragen

Algemeen

Opzeggenbij.nl is een dienst waarbij je online gemakkelijk en snel al jouw diensten kan opzeggen. Je zoekt op onze website het bedrijf wat je wilt opzeggen en vult alle gevraagde gegevens in. Zodra je alle vragen hebt verstuurd wordt jouw opzegbrief direct uitgeprint en verzonden naar het desbetreffende bedrijf. 

Als het bedrijf wat je wilt opzeggen niet op onze website staat dan kun je ons Algemene opzegformulier gebruiken. Deze is te vinden via: https://www.opzeggenbij.nl/opzeggen/

Binnen 12 uur nadat je bij ons een opzegbrief hebt gegenereerd wordt jouw brief verzonden. Over het algemeen verwerkt het bedrijf waarbij jij wilt opzeggen de brief binnen 1-2 weken.

Je ontvangt het betaalverzoek voor de door ons geleverde dienst (het versturen van jouw opzegbrief) 7 dagen na jouw aanvraag. Je kunt eenvoudig betalen met iDEAL, Creditcard of een bankoverschrijving.

Het tarief voor het genereren, printen en verzenden van jouw opzegbrief bedraagt €29,95 incl. btw.

Het genereren van jouw opzegbrief is heel eenvoudig. Vind het bedrijf waarbij je wilt opzeggen in de zoekbalk. Vul de gegevens in op het formulier en wij genereren jouw opzegbrief. Je kunt er voor kiezen zelf de opzegbrief over te nemen en te versturen of deze door ons te laten versturen. 

Onze dienstverlening beperkt zich tot het genereren, printen en versturen van jouw opzegbrief naar het bedrijf waarbij jij wilt opzeggen. Het bedrijf is vervolgens verantwoordelijk voor een correcte afhandeling van jouw opzegbrief, net zoals wanneer jij de opzegbrief zelf zou versturen.

Je kan de de aanvraag voor het versturen van de opzegbrief binnen 12 uur na jouw aanvraag annuleren via de link in de bevestigingsmail. Daarna wordt de brief automatisch verzonden. 

Wij versturen uit jouw naam een brief naar het bedrijf waar je wilt opzeggen. Om zeker te weten of het bedrijf de opzegging al verwerkt heeft kan je het beste direct met hen contact opnemen. Omdat jouw gegevens op de brief staan krijgen wij hier namelijk geen terugkoppeling van.

Wij streven naar een reactie binnen vijf werkdagen. Soms kan het iets langer duren maar ga uit van vijf werkdagen. 

Bij de meeste bedrijven kun je je abonnement ook zelf heel eenvoudig opzeggen. Dit kan bijvoorbeeld via de website van de organisatie, telefonisch of per e-mail.

Omdat wij uitsluitend in opdracht van onze klanten een opzegbrief versturen, ontvangen wij geen terugkoppeling van het bedrijf waarvoor de opzegbrief door ons wordt verzonden. Wij vermelden op de opzegbrief uitsluitend uw klant- en contactgegevens. Alle correspondentie zal dus lopen tussen onze klanten en de organisatie waarbij men een opzegbrief voor heeft laten versturen.

Geen probleem, stuur een mail naar support@opzeggenbij.nl en wij passen kosteloos de fout aan.

Klik hier om naar onze algemene voorwaarde te gaan. 

Ons postadres is: Poortland 66, 1046BD in Amsterdam

Deels, kijk goed in de algemene voorwaarden van het bedrijf waar je wilt opzeggen. Je kan bij ons een brief aanmaken als jouw contract nog langer loopt maar wij geven geen garantie op dat de brief dan verwerkt wordt. Bekijk dus goed voordat je ons een brief laat versturen of je het abonnement al op kunt zeggen. 

Opzeggenbij.nl

Heb je een vraag of verzoek en wil je ons bereiken? Stuur een mail naar support@opzeggenbij.nl 

Opzeggenbij.nl is ontstaan vanuit onze persoonlijke frustratie met het opzeggen van allerlei lidmaatschappen en abonnementen. Bedrijven maken het ons vaak steeds moeilijker om van hun diensten af te komen. Wij vinden dat dit makkelijker kan en helpen jou daarom graag bij het genereren en versturen van jouw opzegbrief.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Stuur een mail naar support@opzeggenbij.nl en dan helpen wij jou graag verder!