Over ons

Opzeggenbij.nl is ontstaan vanuit onze persoonlijke frustratie met het opzeggen van allerlei lidmaatschappen en abonnementen. Bedrijven maken het ons vaak steeds moeilijker om van hun diensten af te komen. Wij vinden dat dit makkelijker kan en helpen jou daarom graag bij het opzeggen. 

 

Via onze opzegformulieren vul je jouw klantgegevens in. Wij printen jouw brief uit en sturen deze op naar het bedrijf waarbij jij wilt opzeggen. Zo weet je zeker dat jouw abonnement via de officiële weg wordt beëindigd.

 

Sinds onze oprichting begin 2022 helpen wij dagelijks honderden consumenten bij het opzeggen van hun abonnementen en lidmaatschappen. Als gebruiker van opzeggenbij.nl kun je het versturen van de opzegbrief door ons laten doen tegen de vergoeding van €29,95 per brief. Natuurlijk kun je ook simpel en volledig gratis de modelbrief kopiëren en naar de ontvanger versturen.

 

Mocht je vragen hebben over de website of suggesties voor een missend abonnement door willen geven, dan kun je een e-mail sturen naar het volgende adres support@opzeggenbij.nl 

 

KVK nummer: 86081020
BTW nummer: NL863854448B01

 

Telefoonnummer: 085 004 18 76

Postadres: Keizersgracht 520 H, 1017 EK, Amsterdam